Met de syneo5 kom je van jouw overmatig zweet af!

Heb je last van overmatig zweet? Dan is de syneo5 dé oplossing voor jouw probleem. Dit bedrijf strijd namelijk al 500 jaar voor de mensen die overmatig zweten. 

zweten

Samenwerking met een apotheek 

Syneo bestaat al ruim 50 jaar en in deze vele jaren hebben zij al succesvol erg veel mensen mogen helpen in de strijd tegen overmatig zweet. In 1995 begon de samenwerking met een apotheek, deze apotheek had een middel weten te ontwikkelen die erg effectief was tegen zweet. Het middel was echter niet erg huidvriendelijk. Syneo besloot om de handen ineen te slaan en na een 2 jaar durend onderzoek was er een verbeterd product ontwikkeld. Dit is de voorloper van de Syneo producten die er vandaag worden gebruikt. 

De producten van zweetikveel.nl 

Bij zweetikveel.nl zul je erg veel gebruiksvriednelijk producten vinden die erg effectief zijn tegen zweet. Het is natuurlijk erg vervelend als je overmatig als thebt van zweet. Het bedrijf is al erg lang werkzaam en met al deze expertise kunnen zij de klant uitermate goed advies beiden. Wil jij nu ook graag af van overmatig zweten? Al jouw syneo5 producten tegen zweet vind je bij zweetikveel.