Je rooster bekijken bij Crossfit Hoofddorp

Je kunt gemakkelijk en snel jouw rooster bekijken op de website van CrossFit Hoofddorp. Bij deze Crossfit kun je met begeleiding van een personal coach al jouw fitness doelen realiteit laten worden. Bij deze gym bevinden zich namelijk alle effecten en populaire fitness activiteiten onder één dak. 

Over CrossFit Hoofddorp 

CrossFit Hoofddorp is een hybride sportschool van een zeer hoge kwaliteit. Zij beiden fitness activiteiten aan voor iedereen! Ongeacht jouw niveau of leeftijd. Je zult altijd de fitness activity vinden waar jij naar op zoek bent! Bij Crossfit Hoofddorp zullen de trainingen die jij krijgt ongeveer een uur duren. Je kunt gemakkelijk en snel jouw rooster bekijken op de website van Crossfit Hoofddorp. Hier is de agenda te vinden voor de aankomende periode. 

crosfit-kids

Een aantal gesprekken met een personal coach 

Bij Crossfit Hoofddorp word je opgeleid naar de visie van de sportschool. De visie luidt als volgt: De sportschool staat garant voor een gezond leven. Dit kunnen zij bereiken door middel van de veel ervaring die zij in de loop van de jaren hebben opgedaan. hierdoor weten zij exact wat wel en wat niet werkt en hoe zij de klanten gemotiveerd kunnen houden om hun persoonlijk fitness doelen te bereiken en stap voor stap gezonder te leven. Wanneer je besluit om lid te worden zullen er 4 keer per jaar gesprekken plaatsvinden met een personal coach. Je zult tijdens de gesprekken praten over de vordering en over de aankomende periode en wat jouw doelen hiervoor zijn.