Welke facelift past het best bij jou gezicht?

De MACS lift is slechts een van de vele mogelijke facelift technieken die gebruikt wordt bij Kliniek Veldhoven. De MACS lift wordt uitgevoerd middels een operatie. Tussen de oor en de haargrens wordt onder narcose of een lokale verdoving een kleine snede gemaakt. Vanuit hier wordt het weefsel onder de huid gelift. Het is ook mogelijk een facelift te nemen zonder operatie. Dit is bijvoorbeeld de liquid facelift. Hierbij worden fillers onder de huid aangebracht welke je huid weer volume geven.

Voor- en nadelen van de MACS lift

Het grote voordeel van de MACS lift techniek is dat deze facelift een zeer langdurig effect heeft. Wanneer je fillers gebruikt moet je regelmatig terugkomen omdat de fillers tijdelijk zijn. Een nadeel is de operatie en de herstelperiode bij de MACS-lifttechniek.  Het is een grotere ingreep waar de huid zeker zes weken van moet herstellen. Wanneer je gebruik maakt van de liquid facelift is het resultaat direct zichtbaar. Enkel de kleine wondjes van de naalden moeten genezen, dit duurt slechts enkele dagen.

Faceliften bij Kliniek Veldhoven

Welke techniek je ook kiest, bij Kliniek Veldhoven ben je er zeker van dat je in goede handen bent. Bij de Kliniek Veldhoven werkt een professioneel hecht team van specialisten en artsen. De plastisch chirurgen voeren de behandelingen altijd uit volgens de richtlijnen van het NVCG. Daarnaast maken zij alleen gebruik van producten van de beste kwaliteit. Ook hecht de kliniek veel waarde aan duidelijk communicatie. Het gehele proces zal uitvoerig met je doorgenomen worden zodat je niet voor verassingen kan komen te staan.