Tandarts met aandacht en expertise

Als fijne tandarts Eindhoven, met aandacht voor de patiënten, een zeer deskundig team en zorgen voor kwaliteit. PC2 tandartsen, als fijne tandarts in Eindhoven ,is een van die tandartsen. Een moderne praktijk met alle moderne middelen maar toch dat vertrouwde gevoel en de band met de patiënt. Het team bestaat uit meerder personen met elk een eigen specialisme. Zo wordt de juiste zorg en plan van aanpak gewaarborgd.

Werkwijze
Bij de periodieke controles wordt er gekeken naar het gebit en worden eventuele problemen besproken. Wanneer het nodig is kan ook een mondhygiëniste worden geraadpleegd om de gezondheid van je mond en tanden te verbeteren. Is er meer behandeling nodig dan zal dit uitgebreid met je worden besproken, van opties tot kosten. Pas na het geven van je akkoord wordt het traject in werking gezet.

Preventie

Naast de tandheelkundige zorg die de praktijk biedt is er ook veel aandacht voor preventie. Beter voorkomen dan genezen is dan ook van toepassing bij deze fijne tandarts in Eindhoven. Periodieke controles en het geven van goed advies over poetsen en het gebruik van flosdraad, ragers of stokers wordt door het hele team nagedragen.

Inschrijven
Inschrijven bij deze praktijk is eenvoudig te realiseren. Binnen de openingstijden kan je telefonisch contact opnemen met de receptie en daar de inschrijving rond maken. Wanneer je niet gebonden wil zijn aan deze openingstijden dan kan je ook het online inschrijfformulier op de website invullen en versturen. Binnen 7 dagen is dan je eerste bezoek mogelijk en vanaf daar wordt er verder gekeken wat er nodig is.