Bij Kliniek veldhoven laser ontharen

Als zakenvrouw zijnde heb je het maar druk genoeg. Vroeg opstaan en aardig laat in de avond thuis komen van het werk. Hiermee heb ik vrij weinig tijd om mijn verzorging goed bij te werken. Normaliter zorg ik er altijd voor dat ik in de avond geniet van een gezichtsmasker, echter daar heb ik niet eens de puf meer voor. Nu dat ik begon te merken dat ik terugkomende haargroei in mijn gezicht had ben ik op zoek gegaan naar Kliniek Veldhoven. Hier had ik al eens op andere plekken mijn haargroei laten verwijderen waardoor ik het zeker wist dat ik aan het juiste adres was.

kv_ill_overbehlaseronth

Genieten

Door te zoeken op het internet had ik hun al snel gevonden. Het enige wat ik nog moest doen was een afspraak maken bij hun zodat je langs kan komen. Tijdens deze afspraak wordt er goed naar je haargroei gekeken en hoe lang deze behandeling gaat duren. Pas dan maken ze een definitieve afspraak om het laser ontharen uit te voeren.

Zo heb ik afgelopen week mijn eerste afspraak gehad bij hun. Toch lichtelijk zenuwachtig bij binnenkomst, verdween ook vrij snel nadat ik het gesprek heb gehad. Nu dat ik al wist hoe dat hun te werk gingen stond ik vrij snel weer buiten. De echte afspraak staat gepland voor morgen!

timthumb-2

Ik weet in ieder geval zeker dat ik dankzij Kliniek Veldhoven geen last meer zal krijgen van ongewenste haargroei. Hun kennis en ervaring op het gebied van laser ontharen zorgt er bij mij in ieder geval voor dat ik er morgen vanaf ben!