Behandeling voor huidaandoeningen gaat u naar huidtherapie Nijmegen!

Voor het het behandelen van diverse huidaandoeningen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van huidtherapie Nijmegen zijn ervaren gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met verschillenden huidaandoeningen. De afgelopen jaren hebben wij verschillenden mensen verwelkomt in ons kliniek. Wij hebben patiënten geholpen met diverse huidaandoeningen en hebben keer op keer de klant tevreden gesteld met onze behandelingen. Voor ons is het belangrijk dat de patiënt met zorg wordt geholpen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste technieken en materialen om de behandeling goed te laten verlopen. Huidtherapie Nijmegen wordt gezien als de beste huidtherapeut in Nijmegen en omgeving als het gaat om het behandelen van diverse huidaandoeningen. Kom daarom naar huidtherapie Nijmegen als het gaat om het behandelen van huidaandoeningen!

huidtherapie NijmegenVergoeding

Wij krijgen vaak de vraag van onze patiënten of de behandeling door de zorgverzekeraar wordt vergoedt. De kosten van de behandelingen worden vaak volledig of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Wij adviseren u om contact op te nemen met uw verzekeraar op het moment dat u niet zeker bent over een vergoeding.

De betaling

Na de behandeling heeft u de mogelijkheid om de kosten contant of pin af te rekenen. U ontvangt van ons een factuur van de behandeling, zodat u die eventueel kunt opsturen naar u uw zorgverzekeraar voor een vergoeding.

Afspraak annuleren?

Op het moment dat de geplande dag niet voor u uitkomt heeft u de mogelijkheid om de afspraak te annuleren. U moet 48 uur van te voren de annulering bij ons melden.